top of page

Hoe werkt personaliseren?


EVshield Driessen e-mobility eindhoven

In dit artikel zullen de mogelijkheden van het personaliseren toegelicht worden. In onze webshop is het mogelijk om uw voorplaat te laten graveren, maar op aanvraag kunnen wij veel meer mogelijkheden aanbieden, lees hieronder verder.


Graveren gebeurt met behulp van een fiber-laser. Deze laser brand met hoge precisie in de toplaag van het materiaal om zo een duurzame en krasvaste gravure te creëren.


Alle covers kunnen voorzien worden van een gravure. Standaard beperken wij ons tot het graveren van een huisnummer en/of opgegeven tekst.Huisnummer

Font: Arial Black

Maximale lengte: 4 karakters


Tekst

Font: Arial Black

Maximale lengte: 100 karaktersDibond

Bij het graveren van de Dibond sandwich-panelen wordt de gekleurde toplaag weggehaald waardoor het onderliggende aluminium zichtwaar wordt, deze laag heeft een lichte, grijze/metalen kleur.


Aluminium kan gaan oxideren naar verloop van tijd, haal deze laag niet weg gezien dit het onderliggende materiaal beschermd.

Ziet u liever geen oxide? overweeg dan de voorplaat af te werken met een doorzichtige laklaag.


Metalen

De metalen platen, Magnelis, Corten en Koper, kunnen ook voorzien worden van een persoonlijke gravure. Hierbij wordt de toplaag van het materiaal verbrand waardoor er een duurzame zwarte markering ontstaat.Full-Colour

Door middel van bedrukking of bestickering kan de voorplaat voorzien worden van een full-colour design. Een eigen design kan aangeleverd worden of door ons worden ontworpen.


Nog-meer-maatwerk

Uiteraard zijn er nog talloze extra mogelijkheden te bedenken. Wilt u een voorpaneel in de kleur van de auto of van een ander , exotisch, materiaal zoals carbonfiber? Neem dan contact op om uw persoonlijke wensen te bespreken en een maatwerk offerte te ontvangen voor uw maatwerk EVshield.Retourrecht

Gepersonaliseerde onderdelen worden op maat gemaakt en zijn uitgesloten van het retourrecht.


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page