Sustainability

Wij recyclen uw oude EVshield voor U!

Wij stellen gratis retourtickets beschikbaar waarmee u gebruikte EVshield-artikelen weer aan ons kunt retourneren.

Na ontvangst zullen wij deze producten in samenwerking met onze Nederlandse leveranciers weer recyclen tot ruwe grondstoffen om zo samen de wereld een stukje GROENER te maken.

Een Nederlands product

EVshield is een volledig Nederlandse familieonderneming. Omdat wij geloven in de kennis en kunde in ons land wordt de EVshield in Nederland geproduceerd door lokale professionals.

Nederland zit vol met vaklieden welke vaak als “te duur” worden weggezet, in het verre oosten kunnen dezelfde producten voor een fractie van de kosten geproduceerd worden.Dit is natuurlijk doodzonde, alle productiekennis verlaat ons land en producten moeten (letterlijk) de halve wereld over getransporteerd worden. Het is prachtig dát dit mogelijk is, maar soms moeten wij verder kijken dan het financiële plaatje.

Wij waarderen onze partners enorm, zij begrijpen onze wens voor kwaliteit en investeren zelf ook in een milieubewuste productieomgeving. Dankzij onze lokale productiepartners kunnen wij onze kwalitatieve producten voor een zeer scherpe prijs aanbieden, zonder daarvoor de hele wereld rond te reizen.

Onze EVshield wordt daarom ook volledig in Nederland door onze vaklieden geproduceerd en geassembleerd. Hierbij wodt er zo veel mogelijk gebruik gemaakt van duurzame materialen.

Helaas is niet alles van Nederlands fabricaat leverbaar, dus wat komt er dan niet uit Nederland?

Om de oplaadervaring zo optimaal mogelijk te laten verlopen gebruiken wij in de SMART-pack een slimme module van Shelly. Hiermee is het mogelijk de EVshield via een smartphone of webbrowser te bedienen. Van simpel aan-/uitschakelen tot het meten en bijhouden van het stroomverbruik.
Ben je wat handiger? Bouw dan je eigen bediening met de Shelly-API en laat de EVshield zelfstandig aan-/uitschakelen samen met de opbrengst van jouw zonnepanelen!
Shelly is een Bulgaars bedrijf.